Birim Kalite Güvence Komisyonu Faaliyetleri

Ümran LAÇİNKAYA - Üye

Murat KAYHAN - Üye

İsmail MERDiN - Üye

*****************************************************************************************************

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı-Birim Kalite Komisyonu 20 Eylül 2021 Pazartesi günü toplandı.

TOPLANTI TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ

İç Paydaş Toplantısı

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Daire Başkanı Erdal DEMİR, Şube Müdürü Gül Dilek DARDENİZ, Şube Müdürü Zeynep ADALI,Şube Müdür V. Ümran LAÇİNKAYA, Şube Müdürü Aysel BARBOROZ, Şef V. Tamer IŞIK, Şef V. Hülya ULAŞ, Ali ÖNDER, İsmail MERDİN, DENİZ ÖZÇELİK, Serkan GEZEN, Sinan KEMER, Murat KAYHAN, Cumali ÖZLER, Hidayet DEMİR, Rabia TİNTİN,  Burcu TERZİOĞLU AKAY, Elvan AVŞAR GÜNEY, Nigar TOSUN’nun da katılımıyla saat 14:00’da başlamıştır.

Toplantıda Kalite Güvencesi Kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilmiş olup personelin görüş ve önerileri paylaşıldı.

24.11.2021  14:00 da iç paydaşımz olan  5 akademik birimin görevlendirdiği temsilciler ile  kalite güvencesi çalışmaları kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı tutanağı için tıklayınız

Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı , 25 Mart 2024 tarihinde düzenlediği 2023-2024 Bahar Dönemi değerlendirme ve planlama toplantısında önemli konuları ele aldı ve çözüm yollarını tartıştı.

Toplantı, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Erdal Demir ile Daire Başkanlığı çalışanlarının katılımıyla tamamlandı.

Toplantı gündem maddeleri için tıklayınız