2022 Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerden Üniversitemize yerleşen adayların kayıt işlemleri

*

2022 Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerden Üniversitemize yerleşen adayların kayıtları

09-21 Aralık 2022 tarihleri arasında (iş günlerinde) ilgili akademik birimin öğrenci işleri bürolarında yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi

2. 2022 ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı).

3. 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf.

4. Kimlik fotokopisi.

5. 2000 ve öncesi doğan erkek adayların Üniversiteye kaydında sakınca bulunmadığına dair yazı (askerlik şubelerinden alınacak).

Kayıt için yukarıda belirtilen belgeleri hazırlayarak kazandığınız akademik birimin Öğrenci İşleri Bürosuna ;

09-21 Aralık 2022  tarihleri arasında eksiksiz olarak teslim ediniz. Belgeleriniz birim yetkililerince kontrol edilip onaylanarak işlem tamamlanır. Onay verilmeyen kayıtlar geçersizdir.

Belirtilen tarihler arasında kayıt için gerekli belgeleri ilgili birime ulaştırmayan öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmamış olduğundan geçersiz sayılacaktır.