14 Ekim 2020 Tarihinden Sonra Üniversitemize DGS (Dikey Geçiş) - Ek Kontenjan - Yabancı Uyruklu ve YGS (Yatay Geçiş) ile Kayıt Yaptıran Öğrenciler için Zorunlu Yabancı Dil İngilizce I-II (YÖK) Dersi Muafiyet Sınavı Hk.

.

2020-2021 Akademik yılında 14 Ekim 2020 tarihinden sonra Üniversitemize DGS (Dikey Geçiş) - Ek Kontenjan - Yabancı Uyruklu ve YGS (Yatay Geçiş) ile kayıt yaptıran öğrenciler için Zorunlu Yabancı Dil İngilizce I-II (YÖK) dersi sınavı 02.11.2020 Pazartesi günü Microsoft Teams üzerinden Online olarak merkez ve ilçelerdeki tüm okullarda normal ve ikinci öğretim saat 11:00 da yapılacaktır.

Sınava katılmak isteyen öğrencilerin ekteki dilekçe örneğini 28 Ekim 2020 Çarşamba gününe kadar doldurup Yabancı Diller Yüksekokulu yadyo@comu.edu.tr mail adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

Ekler

YÖK Dilekçe.docx