Zor. Yab. Dil Haz. Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

2014 Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Türkçe Öğretim Yapan Yükseköğretim Programlarına Yerleşenlerin Kayıt İşlemleri

2014 Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerden Üniversitemize yerleşen adayların kayıtları 1-5 Aralık 2014 tarihleri arasında ilgili Fakültenin/Yüksekokulun öğrenci işleri bürolarında yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı.

2. 2014 Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı).

3. 12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf.

4. Katkı payının/öğretim ücretinin ödenmesi ile ilgili belge  (01-05 Aralık 2014 tarihleri arasında herhangi bir Ziraat Bankası Şubesinden aşağıda belirtilen hesap numaralarına yatırılabilir).

Ziraat Bankası Onsekiz Mart Üniversitesi Şubesi Hesap Numaraları: Şube Kodu: 2294

Örgün Öğretim Hesap Numarası: 17000-5004   IBAN: TR400001002294000170005004

İkinci Öğretim Hesap Numarası:  17000-5005   IBAN: TR130001002294000170005005

Katkı Payı/Öğretim Ücretlerini öğrenmek için tıklayın.

5. Kimlik fotokopisi.

6. 1991 ve öncesi doğan erkek adayların Üniversiteye kaydında sakınca bulunmadığına dair belge (askerlik şubelerinden alınacak) veya terhis belgesi.

7. Tıp Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu (Hemşirelik, Ebelik, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümleri), Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun Balıkçılık Teknolojisi Programına kayıt yaptıracak öğrencilerin bu bölümlerdeki derslere devam etmesine engel olacak bir durumu olmadığına dair Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastaneleri ile Tıp Fakültesi Hastanelerinden alınacaktır).

Kayıt için yukarıda belirtilen belgeleri hazırlayarak kazandığınız Fakültenin/Yüksekokulun Öğrenci İşleri Bürosuna kayıt takviminde belirtilen günlerde eksiksiz olarak teslim ediniz. Belgeleriniz birim yetkililerince kontrol edilip onaylanarak işlem tamamlanır. Onay verilmeyen kayıtlar geçersizdir. Belirtilen tarihler arasında kayıt için gerekli belgeleri ilgili birime ulaştırmayan öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmamış olduğundan geçersiz sayılacaktır.