Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

2019 Dikey Geçiş Sınavı(DGS) Ek kontenjan Kayıt İşlemleri

****

2019 DGS Ek kontenjan  ile Üniversitemize Yerleşen Adayların Kayıt İşlemleri

2019 DGS  ile Üniversitemize yerleşen adayların kayıtları 14 - 21 EKİM 2019 tarihleri arasında ilgili Fakültenin/Yüksekokulun öğrenci işleri bürolarında yapılacaktır.

 

 

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- 2019 DGS Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi (internet çıktısı)

2- Önlisans Diplomasının aslı ya da yeni tarihli Geçici Mezuniyet Belgesi

3- Lise Diplomasının aslı

4- Kimlik fotokopisi

5- 1997 ve öncesi doğan erkek adayların Üniversiteye kaydında sakınca bulunmadığına dair yazı (askerlik şubelerinden alınacak).

6- 12 Adet 4,5 cm x 6 cm ebadında fotoğraf.

7- Öğrencilerin önlisans programında görmüş oldukları derslere ait onaylı transkript ve bu derslere ait onaylı ders içerikleri.

8- Sağlık Bilimleri Fakültesi'ne kayıt yaptıracak öğrenciler ile Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun Balıkçılık Teknolojisi Programına ve Spor Bilimleri Fakültesi'nin Spor Yöneticiliği Bölümlerine kayıt yaptıracak öğrencilerin bu bölümlerdeki derslere devam etmesine engel olacak bir durumu olmadığına dair Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü Devlet Hastaneleri ile Tıp Fakültesi Hastanelerinden alınacak).

 

 

 

Öğrenim Ücretleri için tıklayınız...

 

Kayıt için yukarıda belirtilen belgeleri hazırlayarak kazandığınız Fakültenin/Yüksekokulun Öğrenci İşleri Bürosuna 15-21 Ekim 2019 tarihleri arasında eksiksiz olarak teslim ediniz.

Belgeleriniz birim yetkililerince kontrol edilip onaylanarak işlem tamamlanır. Onay verilmeyen kayıtlar geçersizdir. Belirtilen tarihler arasında mesai saatleri içinde kayıt için gerekli belgeleri ilgili birime teslim etmeyen öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmamış olduğundan geçersiz sayılacaktır.

 

ÖNEMLİ NOT :

 

Ders muafiyet ve intibak işlemleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Önlisans ve Lisans Muafiyet ve İntibak İşlemleri yönergesindeki esaslar çerçevesinde yapılır. 

İlgili yönergeye ulaşmak için tıklayınız.