2018 DGS Ek Yerleştirme ile Üniversitemize Yerleşen Adayların Kayıt İşlemleri

2018 DGS Ek Yerleştirme ile Üniversitemize Yerleşen Adayların Kayıt İşlemleri

2018 DGS Ek Yerleştirme ile Üniversitemize yerleşen adayların kayıtları 30 Ekim - 02 Kasım 2018 tarihleri arasında ilgili Fakültenin/Yüksekokulun öğrenci işleri bürolarında şahsen yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- 2018 DGS Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi (internet çıktısı)

2- Önlisans Diplomasının aslı ya da yeni tarihli Geçici Mezuniyet Belgesi

3- Lise Diplomasının aslı

4- Kimlik fotokopisi

5- 1996 ve öncesi doğan erkek adayların Üniversiteye kaydında sakınca bulunmadığına dair yazı (askerlik şubelerinden alınacak).

6- 12 Adet 4,5 cm x 6 cm ebadında fotoğraf.

7- İkinci öğretim programlarına yerleşen öğrenciler için öğretim ücretinin ödendiğine dair belge.

8- Öğrencilerin önlisans programında görmüş oldukları derslere ait onaylı transkript ve bu derslere ait onaylı ders içerikleri.

9- Sağlık Yüksekokulu'na kayıt yaptıracak öğrenciler ile Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun Balıkçılık Teknolojisi Programına ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun Spor Yöneticiliği Bölümlerine kayıt yaptıracak öğrencilerin bu bölümlerdeki derslere devam etmesine engel olacak bir durumu olmadığına dair Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü Devlet Hastaneleri ile Tıp Fakültesi Hastanelerinden alınacak).

(Öğrenim ücretleri  30 Ekim - 02 Kasım 2018 tarihleri arasında TC Kimlik numarası ile aşağıda belirtilen Ziraat Bankası hesap numaralarına yatırılabilecektir.)

HESAP NUMARALARI

Ziraat Bankası Onsekiz Mart Üniversitesi Şubesi Hesap Numaraları: Şube Kodu: 2294

İkinci Öğretim Hesap Numarası:  17000-5005   IBAN: TR130001002294000170005005

Harç Ücretleri için tıklayınız...

Kayıt için yukarıda belirtilen belgeleri hazırlayarak kazandığınız Fakültenin/Yüksekokulun Öğrenci İşleri Bürosuna 30 Ekim - 02 Kasım 2018 tarihleri arasında eksiksiz olarak teslim ediniz. Belgeleriniz birim yetkililerince kontrol edilip onaylanarak işlem tamamlanır. Onay verilmeyen kayıtlar geçersizdir. Belirtilen tarihler arasında kayıt için gerekli belgeleri ilgili birime teslim etmeyen öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmamış olduğundan geçersiz sayılacaktır.