2016-2017 Öğretim Yılı Sağlık Alanında Lisans Tamamlama

2016-2017 Öğretim Yılı Sağlık Alanında Lisans Tamamlama ile Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü'ne, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü'ne yerleştirme işlemleri yapılmıştır.

Kayıt Takvimi  Başlama Tarihi  Bitiş Tarihi
Kayıt İşlemleri  11.08.2016  19.08.2016

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı'nın konu ile ilgili detaylı açıklaması için tıklayınız...

KAYITTA İSTENECEK BELGELER

1. Önlisans diplomasının aslı,
  2. Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu transkript,
  3. Adayın mezun olduğu Yükseköğretim Kurumundan almış olduğu ders içeriklerini gösterir belge,
  4. 1994 ve daha önceki yıllarda doğmuş Erkek adaylar için Askerlik şubesinden veya e-devlet üzerinden alacak askerlik durum belgesi.
  • Kayıtlar, bütün belgeler tamamlanmış olarak ilgili Fakülte Dekanlığı ile Yüksekokul Müdürlüğüne belirlenen tarihler arasında şahsen yapılacaktır.
  • Belirtilen tarihler içerisinde kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt haklarından vazgeçmiş sayılırlar.
  • Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanların kayıtları iptal edilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır.

Sağlık Lisans Tamamlama (2016 Ağustos) Kayıt İşlemleri Hakkında.pdf