Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

2014-2015 Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Yedek Adayların Kayıt İşlemleri

2014-2015 Öğretim Yılı Yabancı Uyruklu Öğrenci Yedek Adayların Kayıt İşlemleri

 

2014/2015 Yabancı Uyruklu Öğrenci Yedek Listeden Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Aday Listesi için  tıklayınız...    

Yedek aday kesin kayıtlarımız 10-11-12 Eylül 2014 tarihlerinde 09:00-16:00 saatleri arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Troya Kültür Merkezi'nde yapılacaktır. Kayıt evraklarını tamamlamış olarak 10-11-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Troya Kültür Merkezi'ne şahsen müracaat etmeniz gerekmektedir. Belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmadığınız taktirde kayıt hakkınızdan vazgeçmiş sayılırsınız.

 
Kesin Kayıtta gerekli belgeler için tıklayınız... 
 
 
Çift Uyruklu TC Vatandaşların Dikkatine !!!!!!

5901 sayılı Türk Vatandaşlığı Kanununun 7. Maddesinde "(1) Türkiye içinde veya dışında Türk Vatandaşı ana veya babadan evlilik birliği içinde doğan çocuk Türk vatandaşıdır." hükmü bulunmakta olup T.C vatandaşlığını doğumundan daha sonraki bir tarihte kazandığını belgeleyen (Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından tescil tarihi kazandığı tarih olarak değil işlemin kayıt altına alındığı tarih olarak değerlendirilmektedir. Ayrıntılı bilgi için Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile görüşülmesinde yarar görülmektedir.) adayların yurt dışından öğrenci kabulü kontenjanlarına başvurma hakkı bulunmakta, doğduğu tarihten itibaren iki vatandaşlığı bulunan adayların ise anılan kontenjanlara başvurmaları mümkün değildir.
Yukarıda belirtilen hususlar ve Yurt dışında öğrenci kabulüne ilişkin esaslar kapsamında yanlış beyan veren adaylar yerleşmiş olsalar dahi kayıtları iptal edilecektir.


2014-2015 Öğretim Yılı Katkı Payı/Öğretim ücretleri henüz belirlenmediğinden 2013-2014 Öğretim Yılına ait katkı payı/öğrenim ücretleri alınacaktır.

2013-2014 Öğretim Yılı Katkı Payı/Öğretim ücretlerini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

basvuru-ve-kayitlar/katki-paylari/katki-paylari.html